{{ location.label }}
{{ location.label }}
Vanaf waar vliegt u?
Waar vliegt u naartoe?
Wanneer vertrekt u?
Wau, u houdt van reizen! Wij kunnen echter helaas niet meer dan tien luchthavens per keer verwerken…
Kies een datum in de toekomst. Wij laten u het weten als we tijdreizen aanbieden.
Tijdreiziger, hè? Zorg ervoor dat de terugdatum later is dan de vertrekdatum.
Wij kunnen alleen overweg met vluchten die binnen de komende 12 maanden vallen. U bent veel beter georganiseerd dan wij.
Zoekopdracht naar willekeurig kan niet gecombineerd worden met bepaalde datums.

Goedkope vluchten Brussel – Tel Aviv

Selecteer je vluchtdata Geselecteerde data prijskaart verbergenprijskaart weergeven
Totale prijs
Ga naar vluchten

Directe vluchten van Brussel naar Tel Aviv

logo: whichairline.png from ? Ga naar zoek om meer details te zien
Brussels Airlines logo Ga naar de luchtvaartmaatschappij voor recente prijzen. 23 kg (gratis)
Jetairfly logo Ga naar de luchtvaartmaatschappij voor recente prijzen. 15 kg (gratis)
EL AL Airlines logo Ga naar de luchtvaartmaatschappij voor recente prijzen. 23 kg (gratis)

Selectie van one-way vliegticket aanbiedingen

Datum Terugkomst Route Prijs
Sorry, we hebben momenteel geen aanbiedingen voor deze route.

Aanbod van retourvluchten

Vertrek Terugkomst Route Prijs
Sorry, we hebben momenteel geen aanbiedingen voor deze route.

Beste verbindingsvluchten van Brussel naar Tel Aviv

Brussel → Barcelona (BCN) → Tel Aviv Brussel → Barcelona (BCN) Barcelona (BCN) → Tel Aviv
via Barcelona (BCN) 1h + 4h ?
Brussel → Istanbul (SAW) → Tel Aviv Brussel → Istanbul (SAW) Istanbul (SAW) → Tel Aviv
via Istanbul (SAW) 3h + 1h ?
Brussel → Madrid (MAD) → Tel Aviv Brussel → Madrid (MAD) Madrid (MAD) → Tel Aviv
via Madrid (MAD) 2h + 4h ?
Brussel → Istanbul (IST) → Tel Aviv Brussel → Istanbul (IST) Istanbul (IST) → Tel Aviv
via Istanbul (IST) 3h + 1h ?
Brussel → Helsinki (HEL) → Tel Aviv Brussel → Helsinki (HEL) Helsinki (HEL) → Tel Aviv
via Helsinki (HEL) 2h + 4h ?
Brussel → München (MUC) → Tel Aviv Brussel → München (MUC) München (MUC) → Tel Aviv
via München (MUC) 1h + 3h ?
Toon meer resultaten

Luchthavens in Brussel

Brussel (BRU) ongeveer 12 km vanaf het stadscentrum
Brussel S. Charleroi (CRL) ongeveer 46 km vanaf het stadscentrum

Luchthavens in Tel Aviv

Sde Dov (SDV)
Tel Aviv (TLV) ongeveer 15 km vanaf het stadscentrum
Routekaart Brussel – Tel Aviv

Vindt u WhichAirline goed?

Voordat u weggaat...

Vind u WhichAirline.com nuttig? Negen van de tien van uw vrienden vinden dit ook. Vertel het verder en deel uw voorkeur!