{{ location.label }}
{{ location.label }}
Vanaf waar vliegt u?
Waar vliegt u naartoe?
Wanneer vertrekt u?
Wau, u houdt van reizen! Wij kunnen echter helaas niet meer dan tien luchthavens per keer verwerken…
Kies een datum in de toekomst. Wij laten u het weten als we tijdreizen aanbieden.
Tijdreiziger, hè? Zorg ervoor dat de terugdatum later is dan de vertrekdatum.
Wij kunnen alleen overweg met vluchten die binnen de komende 12 maanden vallen. U bent veel beter georganiseerd dan wij.
Zoekopdracht naar willekeurig kan niet gecombineerd worden met bepaalde datums.

De Media Kit-pagina

Productinformatie

WhichAirline is een vluchtzoekmachine die alle moeilijkheden bij het zoeken van de beste vluchten wegneemt dankzij de visuele interface. De website zoekt naar meer dan 100.000 routes en geeft resultaten van alle goedkope luchtvaartmaat­schappijen, waaronder Ryanair, easyJet en Wizz Air.

In plaats van het weergeven van chaotische lijsten met resultaten, plaatst WhichAirlines de vluchten in overzichtelijk geordende grafieken met visuele tips over vluchtduur en alle stopovers. De nieuwe manier van zoeken bepaalt zowel de prijs als de duur van de vluchten en toont resultaten van hoge kwaliteit, gesorteerd op prijs en duur. Lange vluchten met stopovers worden in waarde gedegradeerd vanwege de extra tijd en komen alleen bovenin de lijst te staan als de prijs aanmerkelijk lager is dan voor een directe vlucht.

Wat doet WhichAirline?

  • zoekt naar vluchten voor meer dan 100.000 routes over de hele wereld
  • verbergt alle vluchten die te duur of te lang zijn
  • zoekt naar vluchten van alle goedkope luchtvaartmaat­schappijen zoals Ryanair -en Wizz Air
  • laat u de duur van alle vluchten weergeven
  • laat u de directe en stopover vluchten in één overzicht zien
  • laat u zoeken naar vluchten van en naar meerdere bestemmingen
  • biedt de mogelijkheid voor het zoeken naar hotels en autoverhuur
  • laat u zoeken in databases van luchtvaartmaat­schappijen en luchthavens

Schermafbeeldingen

Alle schermafbeeldingen downloaden (Retina)

Logo

Witte achtergrond Transparante achtergrond

Volg ons

Ons team

Lukáš Nevosád

Lukáš Nevosád

Mede-oprichter en CEO van WhichAirline Lukas heeft zich als ontwerper ontwikkeld tot zakenman. Hij beheert al meer dan zeven jaar reiswebsites en heeft een passie voor goede gebruikersinter­faces. Hij houdt van reizen en bouwt graag websites die het reizen eenvoudiger en beter toegankelijk maken. Zijn favoriete bestemming is Scandinavië, waar hij dichtbij de poolcirkel handel heeft gestudeerd. Naast zijn werk, houdt hij ook van koken, industriële vormgeving en moderne architectuur.
Barbora Nevosádová

Barbora Nevosádová

Mede-oprichtster van WhichAirline Barbora is een deskundige op het gebied van marketing met een passie voor technologie. Ze werkt graag aan projecten die haar twee passies combineren – reizen en online marketing. Ze heeft meegewerkt aan de oprichting van WhichAirline, nadat ze genoeg had van al die tijd die ze kwijt was aan het zoeken van goedkope vliegtickets. Barbora heeft e-commerce gestudeerd en werkt sinds 2005 op dit gebied. Haar vrije tijd besteedt ze aan haar zoon van twee jaar.
Petra Vaškových

Petra Vaškových

Marketing director van WhichAirline Petra werkt als marketing director en zorgt ook voor de media en PR. Naast haar werk houdt ze ook van goedkoop reizen, rugzaktoerisme en het ontdekken van nieuwe plaatsen en nieuwe uitdagingen. Voor mediavragen kunt u contact opnemen met Petra via petra@whichairline.com


Vindt u WhichAirline goed?

Voordat u weggaat...

Vind u WhichAirline.com nuttig? Negen van de tien van uw vrienden vinden dit ook. Vertel het verder en deel uw voorkeur!